Mezuniyet Gecesi

 

Mezuniyet İçin Elbise Önerilerimiz

 

Her dönemin mezuniyeti farklıdır. Mezuniyet bir genç kızın hayatının en önemli parçalarından biridir ve mezuniyet gecesi herkesin gözleri üzerinde olsun ister. Özellikle günümüzde lise ve üniversite mezuniyetlerinde aylar önceden kombinler yapılır, elbiseler diktirilir… Makyajından ayakkabısına kadar her şey ayarlanır. Peki mezuniyetinizde sizin seçiminiz nasıl olacak? Abiyenial olarak sizin için birkaç önerimiz var.

 

   Mezuniyette gözler üzerinizde olsun istiyorsanız öncelikle kesinlikle uzun elbiseleri tercih etmelisiniz. Uzun abiyeler her zaman daha asil ve dikkat çekicidir. Uzun abiyelerde balık modeli son dönemde en çok tercih edilen modeller arasındadır. Ancak tabiki vücut formunuza uygun bir balık modeli seçmelisiniz. Abiyenial ailesi olarak trend renkler arasından mercan rengini, buz mavisini ve vişne rengini önerebiliriz. Eğer esmer bir ten yapısına sahipseniz buz mavisi ve mercan rengi abiyeler sizi açacaktır. Bu renklerle daha fresh bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

  Sokak sokak gezdiğiniz mağazalar ve alışveriş merkezlerindeki abiye fiyatlarına aldanıp üzülmeyin. 129 TL’den başlayan fiyatlarla 500 TL’ye kadar siz de zevkinize ve bütçenize uygun mezuniyet elbisenize sahip olabilirsiniz.

 

  Tabi uzun abiye istemiyorsanız mini kesim elbiselerimize göz atmanızı tavsiye ederiz. Bacak boyunuza uygun şekilde mini abiyeler tercih edebilirsiniz. Kısa bir elbise tercih ediyorsanız rengini patlatmalısınız. Elbisenin rengi sizi ön plana çıkaracaktır. Bu yüzden bordo, saks mavisi gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Özellikle bu renkler sarışın bayanlara daha fazla yakışmaktadır. Ayakkabı tercihinizin de çok önemli olduğunu unutmayın. Mezuniyet gecesi boyunca ayakta dururken rahat edebileceğiniz, dans ederken size problem yaratmayacak bir ayakkabı seçmeye dikkat edin.

 

  Uzun abiye alıyorsanız bacak boyunuzu yükseltecek, paçaları yere değecek ve ayakkabınızı kapatacak şekilde dolgu topuk ayakkabı seçebilirsiniz. Ancak kısa elbise alıyorsanız ayakkabınızın modeli ve elbisenin rengiyle uyumu çok önemlidir. Abiyenial olarak mezuniyet gibi önemli gününüzde yanınızda olmaktan mutluluk duyarız. Mezuniyet Elbiseleri bölümümüzden hemen elbiseleri inceleyebilirsiniz.