Nedime Elbisesi    

Nedime Elbisesi Seçimi ve Önerilerimiz

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte düğün sezonu ve telaşı başladı. Peki bu yaz sizin de en yakın arkadaşınız, akrabanız veya kardeşiniz evleniyor ise ve siz de onun en özel gününde nedime iseniz, sizlere nedime elbiseleri hakkında oldukça güzel tüyolarımız var.

 

   Gelinin en yakın arkadaşlarından ve akrabalarından oluşan nedimeler, düğün öncesindeki aktivitelerde ve düğün gününde gelinin bir nevi yardımcısıdır. Bunun yanı sıra, ülkemizde de son zamanlarda yaygınlaşan nedime trendinde nedimeler, düğün konseptine ve gelinin isteklerine göre isteğe göre farklı veya aynı renk kıyafetlerle o özel günü süsler. Dolasıyla düğün telaşında ne giyeceğim stresi gelinin gelinlik seçimi kadar, gelinin nedimesini de yakından ilgilendiriyor. Abiyenial olarak sizlere nedime elbisesi seçiminde yardımcı olmak bizim için büyük bir zevk. Sizin zevkinize, vücut formunuza ve tabi gelinin isteyeceği tarzda yeni model nedime elbiselerimiz arasından seçebiliriz.

 

   Son zamanlardaki eğilime göre nedimelerin, düğünde bütünlüğü sağlaması için genellikle aynı renk kumaşın farklı biçimdeki elbiselerinden giydiklerini görüyoruz. Bu rengin düğün konseptine aykırı olmamasına dikkat edilmelidir. Örneğin gelin çiçeği pembe ise, nedime kıyafetleri de pembe renk hazırlanmaktadır. Ardından arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizin kendilerine yakışan modeli tercih etmelerini sağlamak bu noktada çok önemlidir. Bunun yanında nedime modellerini seçerken, arkadaşlarınızın elbise içinde rahat hareket edebilmelerine özen göstermeniz nedimelerinizin düğün esnasındaki konforu ve size yardımları için gereklidir.

 

   Öncelikle düğün sezonlarında giyilebilecek abiye modellerinde klasikleşen balık modeli 2016 yılında da karşımıza çıkıyor. Özellikle nedimelerinizin fiziği müsait ise açık ve canlı renk balık kesim bir elbise ile düğününüze şık bir esinti katabilirsiniz. Senenin trendi olan tüller ve püsküller abiye elbiselerde en çok tercih edilen ayrıntılardandır. Eğer düğününüz sahilde veya kır düğünü konseptinde ise nedimelerinizi tercih ettiğiniz kısa veya uzun elbiselerinin üzerine son moda püskül detayı ve uçuşan tüllerle süsleyebilir, sezonun modasını düğününüzde uygulayabilirsiniz.

 

   Genel olarak nedimeler için sade ama bir o kadar da göz alıcı elbiseler seçilmektedir. Açık ve canlı renk nedime abiye elbiseler yaz sezonuna uyum sağladığı için daha çok tercih edilmektedir. Elbetteki herkesin tercihi farklı tarz ve zevklere göre çeşitlenebiliyor. Birbirinden güzel ve zarif nedime kıyafetleri de bunun için hazırlanıyor. Size de bu özel ve güzel günde seçiminizi yapmadan önce Abiyenial Abiye Modellerine yeni sozon koleksiyonundan ürünlere mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.