Sünnet Ablası Nasıl Giyinmeli?

 

 Sünnet Ablası Nasıl Giyinmeli?

       Genç kızlığa yeni adım atma yaşları olan 14-18 yaş arası genç kızlarımız, daha çok giyinmeye merak salar ve böylece kıyafete ve modaya olan ilgileri artmaya başlar. Dolasıyla ne giyeceklerine karar vermeleri uzun süreler alır, hatta aynanın karşısından ayrılmaları da güç hale gelir. Hele bir de bu genç kızlarımızın kardeşlerinin sünnet düğünü varsa durum daha da zorlaşır. Bu yüzden bizde Abiyenial ailesi olarak, sünnet düğünü ablası için abiye elbise arayan genç kızlarımıza yardımcı olacak en şık abiye model ve tavsiyelerimizi sizlerle paylaşıyoruz. 

       Bu yaş aralıkları artık çocuk yaşlardan çıkıp genç kızlığa doğru gidilen ilk yıllar olduğu için özellikle 14-16 yaş abiye elbise modelleri daha gösterişli ve daha farklı tarzlarda karşımıza çıkıyor. Bir önceki yaş grupları için daha şirin modeller tasarlanırken bu yaş grupları için artık şıklık ön plana alınmaya başlamaktadır. Daha sade tasarımlar ile daha detaylı tasarımların birlikte hazırlandığı bu yaş grubunda genellikle açık renkli kısa etekli modeller ile uzun abiye kıyafetler tercih edilmektedir. Bu abiye elbise modelleri sade bir çizgi oluşturduğu gibi aynı zamanda isteğe bağlı pullar ve taşlar ile süsleme yapılabilmektedir.

 

       Bunlara ek olarak 16-18 yaş abiye elbise modelleri içerisinde uzun elbise tarzlarındaki abiyelerde de kuyruklu etekler ve balon etekler gibi farklı abiye tarzları bulunmaktadır. Ayrıca bu abiyelerin yaka bölümlerinde boyundan ipli ve omuzdan askılı modeller de bulunmaktadır. Ayrıca iki parça şeklinde oluşan bel açık veya dökümlü abiye modelleri de bu yaş grubu için hazırlanmaktadır.