Nikah Elbisesi

 

Nikah Elbisesi

 

Düğün faaliyetini ve nikâhı ayrı yapmayı düşünen ve nikâh töreninde sadece yakın arkadaşlarınızı çağırıp sonrasında ise küçük bir kokteyl yapmayı düşünen bir gelin adayı iseniz, bu durumda nikâh töreniniz esnasında ne giyeceğinizi kesinlikle düşünmüş olmanız gerekecektir. Nikâh elbisesi olarak seçeceğiniz kıyafetin ne çok abartılı ne de sade olmamasını istemeniz gerekecektir çünkü bu durum seçip yapmanızı da zorlaştıracaktır.
Nikâh töreni sırasında fotoğraf çekimlerinin yapılacak olması da, bu konuyla ilgili yapacağınız seçimlerin daha fazla önem kazanmasına sebep olacaktır. Bu yüzden çık duracak bir kıyafet tercih etmeniz gerekecektir. Güzelliğinizi de ön plâna çıkarabilmesi için, beyaz elbiseler daha uygun görünse de, pembe nikâh elbiselerinin de uçuk tonlarından yararlanabilirsiniz. Uzun ya da kısa bir elbise tercih etmeniz mümkün olabilir fakat kısa nikâh elbiseleri daha çok ilgi görecektir. Zaten düğün töreninde gelinlik giyecek olmanız sebebiyle, uzun elbise tercih etmemeniz de doğal olabilecek bir durumdur. Hatta bunun yanı sıra bir tercih olduğunu da söylemek mümkün. Elbisenizin nikâh sonrası bir şeyler yiyip içmeye gidecek olmanız durumunda da kısa olması sizlere avantaj sağlayacaktır.
 
Nikâh törenlerinde kıyafet seçimine kadar verdikten sonra isterseniz, abartısız bir duvak da kullanabilirsiniz. YA da küçük çiçekleri, nikâhta kullanılmak için özel tasarlanmış taçları ya da tülleri e tercih edebilirsiniz. Bu aksesuarlar nikâh günü daha şık olmanıza neden olacaktır. Üstelik kendinizi daha fazla gelin gibi hissedebileceksiniz.
 
 
Gelinlik tercihleriniz sırasında aksesuarlara ve ayakkabı seçimine özen gösteriyor olmanız, aynı durumu nikâh elbisesi seçerken de yapabilmeniz gerekecektir. Bunun için gideceğiz yerlere göre tercihler yapabilirsiniz. Nikâh töreni sonrası bir planınız yok ise nikâh salonunda giymek üzere topuklu bir ayakkabı tercihi yapabilirsiniz. Bu güzel günde daha farklı olabilmek ve güzel görünebilmek için nikâh elbisenizi de bir o kadar şık ve gösterişli olması beklenecektir.

Sizler için www.abiyenial.com olarak, tercih edebileceğiniz nikâh elbiseleri hakkında yardımcı olmak ve trend elbiseler için paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğiz. Özel ve güzel günleriniz için tasarlanan kaliteli ve şık giysileriniz ile diğer insanlardan ayrı olduğunuzu fark edebilecek ve çok güzel elbise çeşitleri arasından istediğinizi tercih edeceksiniz. Nikâh elbisesi olarak kullanılan abiyeler, oldukça şık ve güzel bir görünüm kazandırmaktadır. Bayanların vazgeçilmez elbiselerinden biri olan abiye modelleri her yıl birçok farklı tasarımıyla dikkat çekmektedir. İnternet sitemizde de sürekli olarak güncel abiye modellerini takip edebilir ve sipariş verebilirsiniz. Nikâh törenlerinde sadece gelin adayının değil, misafirlerinde şık abiyeler tercih ettiği görülmektedir. En yeni abiyeler arasında tercihinizi yaparak sipariş verebilir ve katıldığınız nikâh merasiminin dikkat çeken kişilerinden biri olabilirsiniz. Son zamanlarda oldukça fazla tavsiye edilen bu elbise çeşitleri yeni trendleriyle sitemizde yer almaya devam edecektir.